כאבי בטן ילד בן 4.5 כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/05/2017 | 19:30 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב. לפני כשבוע לקחתי עשינו לבני בן 4.5 בדיקות דם שתן וצואה בעקבות תלונות על כאבי בטן. התוצאות טובות למעט אחת שהצביעה על תולעים. קבלנו טיפול. אבל הילד לא מפסיק להתפתל. יש לנו אולטרסאונד רק עוד שבוע. התופעה הכי מדאיגה שהוא "מתרסק" לישון כבר בשש דבר שלא אופייני לו. שינה חזקה מרגישה ממש כמו אובדן הכרה... בבוקר קם כרגיל וחוזר חלילה. בטן רכה . יציאות טובות. בעבר הסטוריה של מחלקת נשיקה שבמדדי בדיקות הדם לא נראת יותר לעין. האם יש עוד מה לעשות מלבד משכח כאבים?

שלום, יש לתת נגד כאבים ובמקביל לשקול חזרה על הטיפול נגד התולעים.

מנהל פורום רפואת ילדים