התפתלויות תוך כדי האכלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/05/2017 | 13:42 | מאת: שקד

שלום בתי בת 4 חודשים מתפתלת תוך כדי האוכל, בוכה מעיפה את הבקבוק. ניסינו 7 ימים לתת אופרזול בשילוב עם מטרנה ar ולא הרגשנו שינוי. לאחר השבוע הפסקנו עם התרופה והמשכנו רק עם המטרנה ar המצב השתפר היא חזרה לאכול כמויות של 110-150. בכמה ימים האחרונים המצב חזר להיות נורא עם התפתלויות וכמויות קטנות מאוד של אוכל30-80. מה זה יכול עוד להיות? מה ניתן לנסות?

שלום, מדובר ברפלוקס שגורם לכל הבעיה. אני מציע טיפול בתכשיר הומיאופתי שעוזר מאד לעניין. אשמח לבדוק ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים