יובש בפנים / אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/05/2017 | 08:40 | מאת: יובש ואדמומיות

היי , אני בת 14 ורכשתי לפני כמה ימים את התרופה לפצעונים בנזק 2.5 . אין לי הרבה פצעונים אבל יש מעט , שמתי אותה באזור המצח ובאזור הלחיים אזור הטי של הלחיים , כעבור יומים נהייתי לי אדומומיות נוראית ויובש ואיכשהו גם התנפחו לי העיניים . מה לעשות במקרה כזה ? שתיתי פנסיטל לאלרגיה ושמתי קרח מתחת לעיניים וזה פחות או יותר עזר לי אבל נכון לעכשו יש לי אדמומיות ויובש . ( חשוב לציין שבאזור הטי של הלחיים לא היה לי כל כך הרבה פצעונים מדי פעם היה יוצא לי שם פצעון לעיתים רחוקות ) . תודה ואשמח לעזרה

שלום, אכן נשמע כמו תגובה אלרגית. אני מציע להשתמש במשחה חזקה פחות או לנסות טיפול בכדורי רואקוטאן בליווי של רופא עור.

מנהל פורום רפואת ילדים