בת חודשיים וחצי עצבנית בזמן האכלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/04/2017 | 23:33 | מאת: רומי

עד לפני שבועיים היתה אוכלת 150 כל 4 שעות כמו שעון שוויצרי בלי בעיה. היתה ישנה בעיקר בלילה פחות ביום. לפני שבועיים עברה חיסונים ומאזז אוכלת בקושי 120 במקרה הממש טוב וכל האכלה לוקחת המון זמן כי אחרי 70 סיסי בערך היא מתחילה להשתנק ולהתעצבו להתפתל ולוקח המון זמן ומאבק עד שממשיכה לאכול. בנוסף התחילה מצד אחד לישון יותר ביום אבל אחרי בכי ורק כשמגיעה למצב של עייפות יתר ורק על הידיים. רופא הילדים בדק ולא מצא כלום אבל זה לא מרגיע אותי... מציינת בנוסף שהיא לא אפאתית. להיפך היא מאוד חייכנית וסקרנית כשיש לה כוח... מקבלת סימיקול לגזים וזה עוזר פחות או יותר. מה דעתך? תודה

שלום, עדיין זה יכול להיות השפעה של החיסון במיוחד אם זה היה חיסון רוטה. סבלנות ולרוב זה מסתדר.

מנהל פורום רפואת ילדים