אצבע בפה בגיל 14 גם ביום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2017 | 15:02 | מאת: נחמה

שלום בני בן 14 התחיל בשבועיים האחרונים למצוץ אצבע הוא הפסיק למצוץ בגיל 3 ואחשיו הוא התחיל עוד פעם כשמאירים לו הוא מפסיק אבל אחרי 2 דקות ממשיך דיברתי אם המורה שלו וגם הוא סיפר שלפעמים בשיעור הוא עם אצבע בפה עד שאחד הילידים אומר לו משהוא ואז הוא מפסיק מאיפה זה בא ולמה הוא עושה את זה

שלום, זאת תגובה ללחץ נפשי כלשהו בדומה לכסיסת ציפורניים. לדעתי זה יעבור כמו שזה בא אבל אם לא יש מקום לבקש ייעוץ של פסיכולוג לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים