CCAM לעוברית שבוע 31

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2017 | 23:13 | מאת: נילי

הנני בשבןע 31; יש לעוברית ציסטות מזעריות בריאה השמאלית תופסות את מרבית הריאה למעלה יש רקמת ריאה תקינה על פי בדיקות האןלטרסאונד שנעשו עד היום בבדיקת MRI שנעשתה גם נאמר שהממצא תופסת רוב הריאה מלבד רקמה תקינה למעלה ולמטה הלב דחוק מעט . מה קורה במצב זה ? האם הפרוגנוזה טובה ? האם אפשר להשאיר חלקים מהריאה ? יש לציין שבבדיקת MRI לא ראו גבולות ברורים? אשמח לתשובה עם הסבר לגבי פרוגנוזה במצב זה

שלום, את מבקשת לעשות ייעוץ טרום לידתי דרך האינטרנט וזה ממש לא המקום. כדי לתת לך ייעוץ רציני ואמיתי יש לראות את כל הצילומים ולעבור על כל התיק ואז לתת לך המלצות, פרוגנוזה וכו'. אשמח לעזור.

19/08/2017 | 14:03 | מאת: עדן

היי נילי.. קראתי את שאלתך ואני נמצאת בדיוק באותו מצב כרגע..אשמח אם תוכלי לספר לי אם ילדת ומה מצב התינוקת.....זה מדאיג אותי מאוד...

מנהל פורום רפואת ילדים