כיארי והשטחה של c1.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2017 | 23:26 | מאת: אביטל

היי דר שלום רב.. בני בן 6 מאז שנולד מבצע בידיו תנועות מראה בין 2 כפות ידיו.. מבצע את אותן הפעולות בו זמנית עם 2 כפות ידיו ואצבעותיו עקב כך נשלחנו לmri שם גילו לו כיארי 17 ממ והשטחה של c1 וקיים לו מעט לחץ מקדימה לגזע המוח. 1. מה זה בעצם לחץ מקדימה לגזע? מה ההשפעה של זה על בני? 2. ממה יכולות לנבוע תנועות המראה בידיו של בני.. הנוירולוגית טוענת שזה התנהגותי אבל איך זה יגול להיות התנהגותי מאז שנולד כבר שמתי לב לתופעה הזאת.. האם יכול להיות קשר ביןהממצאים לתופעה? 3. בני נמצא בחוג גודו. האם לאור הממצאים להפסיק לשלוח אותו לחוג? או ניתן חהמשיך כרגיל?? בתודה רבה רבהה!!

שלום, הממצאים והבעיה הינם מאד ספציפיים לייעוץ של נוירוכירורג לילדים ולנוירולוג לילדים. אינני מבין מספיק בתחום זה כדי לתת לכם תשובות כה מפורטות.

מנהל פורום רפואת ילדים