צואה חולית לתינוק בן שנה ו-5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/04/2017 | 11:08 | מאת: עדן

שלום בני בן שנה ו-5 חודשים. כבר כמעט 3 שבועות שיש לו מעין חולות בצבע שחור בצואה. לאחר בדיקות התברר כי יש לו סלמונלה. הוא קיבל אוגמנטין ל-7 ימים אך עדיין פעמים רבות ניתן לראות את החולות הללו. (חייבת לציין שזו פעם שניה שנדבק בסלמונלה אך זו פעם ראשונה שנתקלנו בתופעת החולות בצואה). זו צואה חולית שדי קשה להסירה עם מגבון. הרופאה לא יודעת מה זה. האם תוכל לומר לנו מה דעתך? למי לפנות? תודה רבה

שלום, אני ממליץ לת לו פרוביוטיקה לילדים. זה יחזיר את הצואה למצבה התקין.

12/04/2017 | 15:11 | מאת: עדן

תודה רבה על המענה! אני נותנת פעם ביום. אמשיך לתת

מנהל פורום רפואת ילדים