בקיעת שיניים ונורופן אצל בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/04/2017 | 15:11 | מאת: דנה

שלום, הבן שלי בן 9 חודשים. השיניים בוקעות לו והוא נורא סובל. היינו אצל הרופא ששלל מחלות נוספות. אני נותנת לו נורופן מאחר ומשפיע יותר מהר וליותר זמן ממשככים אחרים. מכאן יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן להשתמש כמה ימים ברציפות בהתאם למינון הנכון כמובן? 2. הבנתי שיש לנורופן אפקט אנטי דלקתי, האם עשוי להקל גם במקרה כזה?

שלום, ניתן להשתמש בנורופן למספר ימים להקל עליו.

12/04/2017 | 23:58 | מאת: דנה

תודה רבה על המענה. אשמח אם ניתן לדעת קצת יותר על האפקט האנטי דלקתי, האם משפיע? שוב תודה, וחג שמח

מנהל פורום רפואת ילדים