הזיות בחום אצל ילד בן 11

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/04/2017 | 01:02 | מאת: טל

בזמן האחרוו כשלבן שלי בן האחת עשרה עולה החום (38.5-39) מתחילות אצלו הזיות קשות המלוות בצרחות וחשש מאיתנו ההורים שרוצים לפגוע בו . דברים ממש קשים. אולי זה רלוונטי אז כדאי שאציין שלפני כחצי שנה ננשך ע"י כלב ומאז יש לו חרדות והוא ממעיט לצאת מהבית. יש קשר בין הדברים? והאם ההזיות נורמליות , בין אם זה קשור או לא? אשמח לתשובה. תודה

שלום, הזיות מחום גבוה שכיחות אצל ילדים. אין כאן משהו חריג. יש לדאוג לכך שהחום לא יעלה לערכים גבוהים ע"י מורידי חום באופן קבוע

מנהל פורום רפואת ילדים