שיהוקים כואבים אצל ילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/03/2017 | 13:48 | מאת: תמר

שלום , בני בן 3. כבר יותר מחודש מתעורר כל לילה עם שיהוקים חזקים. מאוד בוכה. כואב לו. כעוצמת השיהוק כך גובה הבכי שלו. לאחר שנרגע השיהוק , הילד חוזר לישון. זה משהו שראינו אותו בעבר. וחוזר וצץ כל איזה תקופה. עכשיו זה כבר יותר מחודש. מה עושים מזה ? מה זה יכול להיות ? מאוד מודאגת וקשה לי לראות אותו סובל ככה. תודה , תמר

שלום, הוא בולע הרבה אוויר וזאת הסיבה. צריך לראות איך הוא אוכל ומה הוא אוכל.שיכולים להסביר את זה. אולי סוג מסויים של מזונות אחראי לזה.

מנהל פורום רפואת ילדים