הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

המשך לשאלה על סקרלטינה

דיון מתוך פורום רפואת ילדים

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • המשך לשאלה על סקרלטינה
    מחבר: רעיה
    תאריך: 06/03/2017
    שעה: 13:40
    שלום.
    שלום.בחשד לסקרלטינה נשלחנו לעשות בדיקת דם.הבדיקה נעשה יום אחד לאחר תחילת הטיפול האנטיביוטי-מוקסיפן פורטה 20 מ"ג פעם ביום.תוצאת הבדיקה תקינה.
    האם זה אפשרי שתוצאות בדיקת הדם (ספירת דם ) יצאו תקינות ?תודה
    הוסף תגובה
    • RE: המשך לשאלה על סקרלטינה
      מחבר: ד"ר דני שינהר
      תאריך: 08/03/2017
      שעה: 14:40
      שלום,
      בהחלט שכן.
      הוסף תגובה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום רפואת ילדים

עבור לפורום >>