רגישות לתחתונים ומכנסיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/03/2017 | 11:12 | מאת: רגישות (אולי קשורה לויסות חושי או רגישות טקטילית)

שלום בתי בת 4, מזה מסםר שבועות קשה לה עם תחתונים ומכנסיים. טוענת שהם "נכנסים לה לטוסיק" וכל היום עם היד בישבן מוציאה כביכול את התחתונים. כמובן שניסיתי סוגים שונים של תחתונים וכל מה שניתן לנסות מבחינת הלבוש, בדים וכו. אין לה תולעים או פטריה. היא ישנה טוב בלילה וכמובן שנבדקה אצל הרופא. הגננת גם טוענת שהיא כל היום מתעסקת בתחתונים. בלילה נרדמתללא תחתונים ומכנסיים. לאחר ההירדמות אני מלבישה אותה והיא ישנה ללא הפרעות ולא מתעוררת מזה בלילה. מה זה יכול להיות? האם זו רגישות טקטילית שהתפתחה בגיל ארבע וממוקדת רק באיזור הזה? אני אובדת עצות. אשמח לעזרה. תודה

שלום, אני חושב שזה משהו יותר התנהגותי ולא משהו רפואי אמיתי. תנסו להתעלם ולא להגיב ויש מצב סביר שזה יעלם.

מנהל פורום רפואת ילדים