שאלה לגבי ילד בן 11 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/02/2017 | 14:23 | מאת: מלי

היי לפני 10 ימים לקחתי את הני לרופא ואז שהרופא הרים את החולצה ראיתי שיש לבני פריחה שאלתי את הרופא הוא אמר מזיעה לאחר שבוע לקחתי אותו לרופאת ילדים שלי היא אמרה שיש אלרגיה ונתנתנה טיפול ראיתי שלא עובר לקחתי אותו לרופא עור והוא חושב שזה מוירוס ויראלי לציין שבני לא היה חולה לפני חודש וחצי היה לו דלקת גרון חיידקית ואחרי שבוע דלקת ראות ואז הרופא עור אמר שלבוא בעוד שבוע לבדוק את הפריחה ואמר שאולי יקח דגימה לא בטוח הוא הלחיץ אותי מאוד האים פריחה ויראלית כמה זמן זה מופיעה ? ולמה לקחת דגימה מה מחפשים ???

שלום, לרוב פריחות מופיעות בסיום מחלות וירליות. לא נראה שצריך להלחץ יותר מדי.

מנהל פורום רפואת ילדים