שיעול לילד בן 11 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/02/2017 | 09:35 | מאת: דנה

היי לפני חודש וחצי לבני בן 11 וחצי היה דלקת ראות לפי מה שהאזינה הרופאה לא עשתה צילום ונתנה מוקסיפן השיעול השתפר ונהיה רק בבוקר והילד כול החורף לוקח טיפול מונע כי כול החורף יש לו שיעולים אין לו קוצר ואף פעם לא היה לו הוא לוקח משאף סימביקורט פעמים ביום בוקר וערב אבל השבוע שוב פעם שיעול בבוקר ומדי פעם במשך היום איך אפשר לעצור את השיעול הנמשך והילד אומר שהוא מרגיש נזלת בגרון

שלום, השיעול נובע מהנזלת. ייבוש הנזלת ע"י תכשירים כמו פניסטיל יביא להפחתה בשיעול.

מנהל פורום רפואת ילדים