מערכת עצבים אצל תינוק לאחר מחלה הבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/02/2017 | 03:26 | מאת: אילנית

דר' שלום ילדה שלי חלתה בעבעבועות רוח בגיל תשע חודשים בצורה קשה רוב פצעים היו אצלה על הראש , והכל הנרא שמערכת עצבים שלה נפגעה היא השתנתה מאוד . עצבנית מאוד לא יורדת מהיידיים צועק כועסת , ביצור לא אותו תינוק שהיה לפני כן . מה ניתן לעשות לאן לפנות ?

שלום, אכן זאת עלולה להיות מחלה קשה במיוחד בגילאים הקטנים. לרוב זה מסתדר עם הזמן. אינני יודע כמה זמן עבר מהמחלה אבל בהחלט התגובה יכולה להיות מעצם התחלואה ולא בהכרח מהוירוס עצמו. לדעתי כרגע רק סבלנות ואם לא יסתדר תוך מספר שבועות בקשו בדיקה אצל נוירולוג מומחה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים