תינוק ישן כל הזמן, לא בוכה יורד במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/01/2017 | 22:51 | מאת: מירי

שלום רב, בני בן השבועיים ישן רוב הזמן. לא בוכה כמעט (רק בזמן אמבטיה/הורדת הבגדים) ונורא קשה להעיר אותו. מאז שנולד ישן חמש שעות בלילה וגם כשמתעורר לא בוכה...הוא נולד במשקל שלושה קילו וכעבור שבועיים שוקל 2.850. לרוב עושה פיפי וקקי . אני יודעת מנסה להעיר אותו כל השלוש שלוש וחצי שעות אך גם אם אני מצליחה, הוא אוכל רק כחמש דקות ואז שוב נרדם. כשנרדם אחרי חמש דקות האכלה ממש קשה להעיר אותו...אני מדגדגת את הרגליים, מנסה להוריד בגדים, אפילו שמתי לו טיפה מים על המצח אך כלום לא עוזר...ממשיך לישון.. האם עליי לדאוג מעודף הישנוניות?

שלום, אל תדאגי זה יעבור ואת עוד תתגעגעי לזה. אם הוא עושה פיפי ויש יציאות ועולה במשקל הרי שהוא מקבל מספיק תזונה.

מנהל פורום רפואת ילדים