ירידה בכמויות אכילה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/01/2017 | 17:27 | מאת: הילה

שלום, ביתי בת 7 חודשים. בשבועיים האחרונים חלה ירידה בכמות האוכל שהיא אוכלת לאורך היום. את הפורמולה היא בקושי מוכנה לאכול (אוכלת בערך 600 מ"ל ביום כשלפני כן הייתה אוכלת 800 מ"ל) ואת הפירות שאהבה מאוד לאכול לפניכן גם כן לא אוכלת יותר מ-60 מ"ל. הסיבה שאני מודאגת היא שהיא ירדה מאוד באחוזוני המשקל והגובה בחודשיים האחרונים (ירידה מ-15 ל-5 במשקל). כל ניסיונותי להוסיף דייסות לפורמולה כדי להגדיל את הערך הקלורי עלו בתוהו. הדבר היחיד שהיא מוכנה לאכול זה חמאת בוטנים אז אני דוחפת לה כפית חמאת בוטנים בכל פעם שמזדמן. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשפר את התאבון שלה? האם יתכן שישנה בעיה פיזית לילדה? תודה

שלום, תמיד רצוי לגשת לבדיקה רפואית ליתר ביטחון. קרוב לודאי שלא ימצא משהו. נסו כל מיני סוגים אחרים של מזון שמועשר בקלוריות.

מנהל פורום רפואת ילדים