סימני חנק תינטקת בת חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/01/2017 | 15:31 | מאת: מעיין

שלום, ביתי בת חודש אתמול בערב כאשר החלפתי לה טיטול היא הוציאה את המוצץ והתחילה להראות סימני חנק, הרמתי אותה על הכתף שלי ותפחתי על גבה מה שלא עזר, היא התחילה להאדים ולא נשמה, הפכתי אותה עם הפנים כלפי מטה ועשיתי לה עיסוי לגב, ואז היא התחילה להוציא רוק ולנשום. כל הזמן הזה היו קולות של בליעות חזקות. זה קרה לה פעם אחת בבית חולים הרופאה אמרה שזה מהמי שפיר. ואתמול קרה שוב. האם זה טבעי? איך אפשר למנוע? ומה לעשות? הילדה יונקת בלבד.

שלום, יתכן ועלה לה אוכל מהקיבה וגרם להשתנקות. במידה והתופעה קורית יש להרים ולטפוח על הגב.

מנהל פורום רפואת ילדים