ברזל בדם גבוה מאוד לילד בן תשע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/01/2017 | 08:51 | מאת: איריס

בוקר טוב בתוצאות בדיקות דם לילד שלי בן התשע התקבל Fe Iron: 338 mlcg/dl ALKP: 337 u/l Ferritin 40 ng/ml המוגולבין- 13.7 ביצענו בדיקת ברזל חוזרת ביום למחרת והתקבל שוב ערך גבוה של 327 אפשר בבקשה את חוות דעתך? מה זה אומר? ומה מומלץ לעשות? תודה מראש....אני ממש ממש לחוצה.

18/01/2017 | 08:45 | מאת: איריס

רציתי בנוסף גם לציין ששבועיים לפני הבדיקה היה לו יום הקאות וכאבי בטן, מעט חום ולאחר שבוע כאבים ברגל שמאל ביצענו ספירת דם שלא היתה תקינה וטופל באנטיביוטיקה אוגמנטין 6 ימים, בדיקות הדם הנ"ל בוצעו כ- 5 ימים לאחר סיום לקיחת האנטיביוטיקה. מבקשת את התייחסותך- תודה מראש.

שלום, אין כאן כל בעיה מדאיגה. אלה ממצאים שיכולים להיות תקינים אצל ילדים. מה שברור שהוא לא סובל מאנמיה או חוסר בברזל.

מנהל פורום רפואת ילדים