תודה על תשובתך ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2017 | 20:40 | מאת: קרן

תודה על תשובתך בעניין בדיקת הדם בשל חשש לצליאק. אשמע לעצתך ואכן נעשה את בדיקת הדם, ולו בשביל להיות רגועים, כדבריך. השאלה שלי, מה קורה אם יתגלה שיש לה צליאק, האם היא איבדה מפוטנציאל הצמיחה שלה, או שתפצה בהמשך? האם יייתכן שנגרם לה נזק כלשהו, אם לא אובחנה עד עכשיו ואכן יש לה צליאק? תודה רבה מראש.

שלום, היא ממש לא איבדה את פוטנציאל הצמיחה. במידה ומפסיקים את חשיפתה לגלוטן היא חוזרת לעצמה לחלוטין. לא לדאוג

מנהל פורום רפואת ילדים