בדיקת עיניים ראשונה לתינוק ושאלה לגבי קרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/12/2016 | 13:28 | מאת: מאיה

שלום רציתי לדעת באיזה גיל יש צורך בבדיקת עיניים ראשונה שגרתית לתינוק? בחלק מהמקומות נאמר 9 חודשיםף חלק בגיל שנה ובחלק אפילו בגיל שנתיים כמו כן- בני בן 10 חודשים ועדיין יש לו קליפה צהובה בקרפקפת ( אני שמה מגיל לישדה שמנים ומסרקת אך זה עדיין דבוק לקרקפת)- האם דורש פניה לרופא או שזה עדיין בגדר טבעי בגיל כזה? תודה רבה

שלום, את בדיקת העיניים תעשי לפי מה שמקובל בטיפת החלב שלכם ואין לזה משמעות לגיל המדוייק. הקליפה הצהובה היתה צריכה כבר לחלוף ואם היא קיימת ניתן לטפל ע"י טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור לכם

26/12/2016 | 19:43 | מאת: מאיה

תודה. איך ניתן ליצור איתך קשר ?

מנהל פורום רפואת ילדים