חזה תפוס

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/09/2008 | 14:55 | מאת: נטע

תמיד שבוע לפני מחזור יש לי כאבי תופת בחזה. השדיים נתפסים לי (כמו שנתפס הצוואר למשל), וזה עובר ברגע קבלת המחזור. כשיש לי כאבים בחזה אני יודעת שעוד שבוע צריך להגיע מחזור. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני אמורה לקבל מחזור עוד שבועיים וכרגע ממש כואב לי בחזה. אני מרגישה כאילו אוטוטו אני אמורה לקבל מחזור. אז איך זה יכול להיות ששבועיים לפני המחזור כואב לי בחזה? הרי תמיד כואב לי שבוע לפני המחזור. מה השתבש פה? למה כואב לי בחזה שבועיים לפני המחזור? יכול להיות שזה פשוט מעייפות? ממה זה יכול להיות? חשוב לציין שהמחזור האחרון שלי הגיע ב3 ימים מוקדם יותר מהמחזור שהיה לפניו.. אז יכול להיות שגם עכשיו המחזור יקדים לי.. אבל הוא יקדים לי בשבוע??? זה הגיוני???? למה בכלל כואב לי עכשיו בחזה שבועיים לפני המחזור? מה השתבש?

שבת שלום לך נטע תחושת המלאות ,כבדות, וכאבים בשדיים אופיינית מהביוץ ,שקורה שבועיים לפני הדמם הויסתי, ועד התחלת הדימום הויסתי. כאשר הגודש והכאב הולך וגובר מיום ליום. לכן אני מניחה שהכל תקין אצלך ופשוט המחזור יקדים מעט. בברכה ד"ר תמי קרני

05/09/2008 | 21:44 | מאת: נטע

ושאלה נוספת: גם לפני הריון קיים מצב של חזה תפוס??????

מנהלי פורום בריאות השד