אינפורמציה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

18/11/2008 | 14:42 | מאת: שרה

שלום אני שרה מהודעת "בעיה בחזה" אני רוצה להבין את רפואת השד כאילו מה הגורם לחזה לגדול? למה הוא גדל? למה יש לנשים חזה גדול ויש קטן ויש שאין? אם אפשר חשוב לי מאוד תשובות לשאלות אפילו אם תוכלו לתת לי קישורים זה גם טוב כי זה נשוא מאוד חשוב ונחוץ לי ותודה

שלום שרה מה גורם לנו להראות כפי שאנחנו נראים, גבוהים נמוכים, בהירי שיער, כהי שיער, עיניים ירוקות, כחולות , חומות.... וכו כולנו דומים אך כל אחר שונה . פרט לתאומים זהים כולם שונים. זה פלא עצום . כנראה נובע משונות המבנה הגנטי שלנו, זה תשלובת הגנים חלק מאמא וחלק מאבא. אותו הדבר לגבי צורת ומבנה השד וגם גודלו. הורמונים מסויימים גורמים לשדיים לצמוח. יש גברים המשנים מינם לנשים ומצליחים לשנות גודל וצורת השד ע"י נטילת הורמונים. לכל שינוי שאנחנו גורמים לגוף ע"י ניתוחים , הורמונים, או חומרים אחרים המוחדרים לגוף יש מחיר של תופעות לואי לא רצויות. אני מציעה לך ללמוד ביולוגיה אם זה מעניין אותך ולחקור בנושא ואולי תקדמי את כולנו בעתיד. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד