בעיה בחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/11/2008 | 13:30 | מאת: שרה

שלום אני בת 21 ובחיים שלי לא היה לי שד חזה מה שתקרא לו מילת קטן לא מתארת אותו אין בכלל הגוף שלי מלמעלה כמו גבר אני לא מבינה למה בכלל לא גדל אצלי למה כל הבנות גדל ואני לא .עשיתי בדיקות והכול תקין הכול בסדר אצלי אז אם הכול בסדר למה לא גדל? אני מתחתנת עוד חצי שנה ואין לי חזה בכלל ואני לא מוכנה להתחתן כך איך אני אלבש שמלת כלה ואין לי הרי חזייה לא יכולה ללבוש עם שמלת כלה ואיך אני אתפשט לבעלי כשהגוף שלי מלמעלה כמו הגוף שלי הוא יברח ממני ולא יתקרב והוא יודע שאין לי חזה והוא לא מוכן לקבל את זה אומר לי אם לא תפטרי את הבעיה תעשי ניתוח הגדלת חזה לא אכפת לי מה אבל כל עוד את כך אני לא אתחתן איתך ואין לי כסף לניתוח הזה ואני גם מפחדת מהניתוח הזה אומרים לי שלא יוכלה להניק אחר כך והרופא אמר לי תחכי אחרי שתתחתני תלדי אם לא יגדל אחר כך תעשי ניתוח מצד אחד אמא לא מוכנה שאעשה ואם אעשה הכסף ממנה כי הכסף שלי הולך למשהו אחר וארוסי לא מוכן שנתחתן ואני במצב הזה ומצדי אני מפחדת שישי לי משהו שהרופאים לא גילו כאילו אומרים לי חכי למה לחכות בנות 13 יש להן חזה יותר גדול משלי ל מה לחכות עוד?? תעזור לי תן טיפת תקווה

שרה שלום לפני שנים היתה דוגמנית שכל הבנות הצעירות רצו להראות כמוה. קראו לה טוויגי. היא היתה "שטוחה לחלוטין" כלומר לא היו לה שדים משהו כמו שאת מתארת. כך שאופנות משתנות, אני מאמינה שמה שחשוב הוא התוכן ולא האריזה, ואם בעלך לעתיד ואת החלטתם להתחתן ,אני מניחה ומקוה שהתכונות שלך גרמו לו לבחור בך ולך לבחור בו. החיצוניות משתנה עם השנים ואם גודל השדים גרם עכשיו לבחירה וישתנה אחכ אז מה יעשו יתגרשו? אני ממליצה להתרגל אל עצמך כמו שאת ולהעריך את עצמך יותר מאשר נתח בשר או אריזה. אולי ברבות השנים תרצי ניתוחים פלסטיים לשיפורים אבל להתחיל מזה את החיים נראה לי לא נכון מבחינת האדם ואישיותו. ומתוך דברייך את לא מוכנה לזה. אז שיהיו לך חיים טובים וללא ניתוחים מיותרים. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד