האם מומלץ להיבדק

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/09/2008 | 16:38 | מאת: לירי

אני בת 26 כחמישה חודשים לאחר הלידה והנקתי כמעט כחודשים כאשר הפסקתי להניק סבלתי מגודש רב ונטלתי כדורים אך לקח זמן עד אשר הגודש נעלם, לפני כשבועיים חשתי במהן גוש קטן בשד השמאלי במקום הקרוב לעטרה ( אך לא צמוד )אני רוצה לציין כי הגוש אינו כואב כלל האם כדאי להיבדק ? והאם הרופא משפחה חייב לבדוק אותי על מנת לתת הפניה או שמא או יכול לתת עפ"י שיחתנו ( אני לא מעונינת להיבדק ע"י ). תודה מראש לירי.

שלום לירי בכל מקרה של הופעת גוש חדש בשד רצוי להבדק ע"י כירורג. רוב הסיכויים סטטיסטית שהבעיה לא חמורה אך צריך להבדק. בהצלחה ד"ר תמי קרני

04/09/2008 | 10:11 | מאת: לירי

הזמנתי תור למכון בריאות השד האם זה המקום הנכון ?

מנהלי פורום בריאות השד