שדיים כואבות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/11/2008 | 15:23 | מאת: רונה

שלום, שמי רונה אני בת 37 , אם ל3 ילדים , לפני חצי שנה הרופא שלי יעץ לי להפסיק את הגלולות, ולעשות התקן (בגלל בעיה בבלוטת מגן+כלוסטרול גבוהה), לפני חצי שנה עשיתי התקן מירנה, ומאז אני לא מקבלת מחזור, לאחרונה כשבוע יש לי כאבים בחזה ובפטמות, והרגשה של כובד, אין לי הפרשה מפטמה, אך הפטמה לא יבשה. אודה להדרכה.

רונה שבוע טוב התופעה של מירנה הגורמת לכאבי שדיים מוכרת היטב. אני רואה הרבה נשים המתלוננות על תופעה זאת. כמו כן רואים שינויים בממוגרפיה , השד סמיך יותר ומרגיש כמו טרם מחזור או תחילת הריון. בברכה ד"ר תמי קרני

18/01/2014 | 18:45 | מאת: טלי מיסק

אני בת 36.5 אמא לשלושה ילדתי ליפני כשנתיים וחצי ושמתי התקן הורמונלי לאחר שנה נעלם לי הווסת וחזרה כמעט באופן מסודר הבעיה שלי שהחזה כואב לי לאחר הווסת בשבוע וחצי ומיתנפח נורא מה לדעתך עושים

מנהלי פורום בריאות השד