כאבי שד לפני מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/10/2008 | 12:38 | מאת: דנה

שלום! אני בת 23. בזמן האחרון, כל פעם לפני מחזור (שבוע עד 10 ימים לפני) ועד היום השני של המחזור אני סובלת מכאבים בשדיים בעיקר למטה ובצדדים. האם יש צורך לבדוק או שזה תופעה נורמלית? תודה!

ערב טוב דנה התופעה שאת מתארת טיבעית ביותר. היא וראת עקב השינויים ההורמונלים שאנו עוברות כל חודש. אין צורך בבדיקות . המשיכי להיות צעירה ובריאה ד"ר תמי קרני

07/06/2009 | 18:38 | מאת: אילונה20

ד"ר תמי קרני שלום. אני חיילת בת 20 ובמשך כחודש יש לי כאבים מאוד חזקים בשד שמאל. פניתי לרופאת היחידה והיא נתנה לי "מוסקול" ומשכה deet heat בטענה שהכאבים נובעים בעקבות התקררות השריר. אכן במהלך הטיפול הרגשתי הקלה בכאבים אבל רק ליומיים בודדים , לאחר יומיים הכאבים חזרו ואף גברו . לא מורגש שום גוש , אך השד מאוד כואב ללא הפסקה . אוכל לראות את הרופא רק בעוד כמה ימים כי היא לא נמצאת . השאלה שלי איזה בדיקות עליי לבצע ? תודה מראש

מנהלי פורום בריאות השד