זרם בפיטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

20/10/2008 | 12:06 | מאת: ליאה

שלום לך, הינני אישה בת 62, נוטלת הורמון אקטיבל ועקב כך תחת ביקורת. אתמול הייתי צריכה להגיע לביקורת, אך לא יכולתי ולתדהמתי כתזכורת התחיל לי זרם בשד ימני שממוקד בפיטמה. ההרגשה היא ממש זרם בהתחלה היה במרווחים גדולים אחרי כן ממש תדירים. בערב הפסיק ועכשיו חזר שוב. הרגשה מוזרה, אין כאב או כל תופעה אחר,ת אבל לא ממש נעים האמת. ברצוני לשאול מה זה יכול להיות והאם אני צריכה בעקבותיו להקדים את הביקורת שנקבעה לי לסוף חודש הבאה.יש דחיפות לכך? אבקש את חוות דעתך המקצועית. בברכת חג סוכות שמח ליאה

ליאה שלום הזרם שאת מרגישה בפטמה לא מצביע על תקלה מסויימת. יכול להיות שיש גודש בדרכי החלב המובילות לפטמה. מדוע את נוטלת עדיין אקטיבל? כמה שנים את בטיפול זה? והאם להמשיכו? כאשר תלכי לבקורת המתוכננת לך אני ממליצה לשוחח עם הכירורג שלך על כך. בברכת חג שמח ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד