נפיחות מתחת לפיטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

17/10/2008 | 05:40 | מאת: חסוי

שלום, בני בן 17 והופיעה לו בלוטה מתחת לפיטמה באחד מהשדיים, הוא טוען שהענין קיים כשנה. נפיחות -גוש בקוטר של כ - 4 ס"מ. בני טוען שלחיצה על הבלוטה מכאיבה וכן שאם לוחץ עליה הפיטמה מפרישה נוזל. האם העניין טבעי כלומר תופעה מוכרת? לגיל? או שיש לרוץ לבדיקה? חשבתי שבכל מקרה כדאי שיבדק-מי הרופא שיש לראות? תודה

זאת תופעה אופיינית אצל בנים בגיל ההתבגרות. אין סיבה לדאגה, יחד עם זאת אני ממליצה לעבור בדיקה ע"י כירורג , בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד