כאבים קלים בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/10/2008 | 07:55 | מאת: מירית

שלום! אני בת 34 שנה וקצת אחרי לידה. צורכת גלולות מסוג מרסילון כבר מס' שנים וגם עכשיו. לאחרונה חשה כובד באיזור השדיים ומידי פעם כאבים קלים. ממישוש של המקום אין שום גוש . הכאבים הם כמו הרגשה של גודש ומידי פעם דקירות קלות. אני קצת מפחדת. מה פשר הכאבים? האם יש מקום לדאגה?? האם כדאי לפנות לרופא ואם כן איזה? תודה וחג שמח! מירית

מירית שלום תלונות בגודש בשדיים וכאבים שאת מתארת לא מאפיינים תלונות של סרטן שד, לכן אל לך להיות מפוחדת. כדאי לעבור בדיקה שגרתית אצל כירורג ואם הכל תקין כצפוי, לשוחח עם רופא/ת הנשים שלך אולי לשנות גלולות. בברכת חג שמח ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד