שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/10/2008 | 18:54 | מאת: ety

שלום ושנה טובה אני בגיל 53, לפני חודשיים עשיתי בדיקת ממוגרפיה, שהיתה בסדר גמור, אבל במקביל סובלת מאוד מבית השחי השמאלי שלי, נורא כואב לי, וריח לא טוב יוצא מישם, הייתי אצל רופא משפ שראה שנהיה לי שם כעין חור בקוטר חצי סמ, ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע,אמר שאם כואב הוא רגוע, שאלותי הן אלה?? האם יש צורך לגשת לכירוג שד? האם הבעיה יכולה לצוץ כתוצאה מלבישת חזיות עם ברזל תומך?? האם יכול לנבוע משימוש בדיאודורנט?? אני משתמשת רק ברול,ומקפידה על הרכיבים. אגב בת דודתי נפטרה בדיוק בגילי מסרטן השד. אודה לך על התיחסותך,

שלום ety לפי תאורך נראה שמדובר בדלקת בבית השחי ופחות בסרטן שד. אני ממליצה בכל זאת שתגשי להבדק ע"י כירורג ואל תשכחי לקחת אתך לבדיקה את צילומי הממוגרפיה, כך שהכירורג יוכל להסתכל עליהם. אם מדובר בדלקת בבית שחי הנובעת משערה שצמחה פנימה או מדלקת בבלוטות הזיעה, הכירורג יוכל לעזור לך גם בזה. לא נראה שיש קשר לסוג החזיה או הדאודורנט בו את משתמשת. גמר חתימה טובה ד"ר תמי קרני

05/10/2008 | 08:20 | מאת: ety

מנהלי פורום בריאות השד