חלב בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/07/2009 | 13:33 | מאת: טל

אני בשבוע 5+3 השד גדל ובלחיצה ראיתי שיוצא ממנו נקודות חלב, יש לציין שאני בדיוק שנה אחרי לידה , הנקתי שבועיים ואז קיבלתי כדורים לייבוש החלב,רציתי לדעת האם זה בסדר שבשלב הזה יש חלב ?

טל לילה טוב זה יכול להיות שיש מעט הפרשה חלבית בשד של אשה שהניקה לפני שנה. יכול להיות גם בתחילת הריון. השאלה היא כמות ואיכות. אם זה ממש מעט ורק כאשר לוחצים על הפטמה לא נורא. אם זה הרבה רצוי לבדוק רמת פרולקטין בדם.(דרך רופא המשפחה) בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד