בלוטות שהופיעו

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/09/2008 | 19:09 | מאת: אייל

אני בן 16 ובערך מגיל 13 הופיעו לי שני בלוטות בציצי, אחרי תקופה מסויימת אחת ירדה (בערך אחרי שנה עם אני זוכר נכון), ואחת נישארה עד היום, שנתיים ומשהו. האם זה בעיה הורמונלית? העם צריך לעשות עם זה משהו? ועם כן מה ? תודה רבה.

חג שמח אייל בגיל ההתבגרות מופיע אצל הבנים בשלב מסויים מין גוש או מלאות מאחורי הפטמה בד"כ זה גם מאד רגיש ואפילו כואב כאשר נוגעים או לוחצים. זאת התפתחות של רקמת השד, לאחר גמר גיל ההתבגרות זה לרוב נעלם. צריך להמתין בסבלנות אתה עדיין בגיל ההתבגרות חכה לגיל 18 יש סיכוי סביר שזה יעלם בדיוק כמו הצד השני. שנה טובה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד