אבים בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/06/2009 | 21:34 | מאת: אננדי

אני בת 47 אם ל-2. בחודשים אחרונים יש לי רגישות רבה, לעיטים כאבים , קושי לשים חזייה. זה מתחיל איזה שבוע אחרי שוסת נגמר , ממשיך עד אחרי שוסת הבא נגמר. (אני מקבלת מחזור פעם ב-3 שבועותבשנה אחרונה, לפניכן היה 4 שבועות ). מה יכולה להיות הסיבה? מה כדאי לעשות?

אננדי ערב טוב כאבים בשד קשורים לרוב לשינויים במחזור. זאת תלונה די שיגרתית אצל נשים המתקרבות לגיל המעבר. אני ממליצה להבדק ע"י כירורג, להשלים הבדיקה ע"י ממוגרפיה ובמידת הצורך גם אולטרה סאונד ואם הבדיקות תקינות להתעודד במחשבה שזה יחלוף מאיליו בעתיד. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד