תוצאות US שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/06/2009 | 23:03 | מאת: lala

שלום ד"ר קרני נשלחתי ע"י רופא הכירורג שלי לבדיקה ואלו תוצאותיה: שד שמאל - תבנית סונוגרפית תקינה. ציסטות: שעה 0.5-10 ש"מ BIRADS 2 ממצא שפיר בית שחי תקין אני בת 34 ויש לי כאבים בשד שמאל. האם עלי לדאוג? האם ייתכן שגידולים שפירים הופכים םע הזמן לסרטניים? תודה על תשובתך

lala ערב טוב נראה ממעט הפרטים ששלחת שאת אישה בריאה. המילים ממצא שפיר אומרות שזה לא סרטן. המילה ממאיר משמשת כמילה נרדפת לסרטן. אנחנו חושבים שמה שהוא לא סרטן לא הופך לסרטן. חושבים שמשהו חשוד לסרטן יכול להיות סרטן. סרטן יכול להתפתח בגוף בריא לחלוטין ולאו דוקא בגידולים שפירים. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד