ממצאים בממוגרפיה ואוטראסאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/06/2009 | 18:01 | מאת: רינת

בבדיקת ממוגרפיה הכל היה תקין- לא נראון גושים, לא הסתידויות, BIRADS תקין במקביל עברתי אולטראסאונד ונמצא בשד שמאל- ציסטות בגדלים שונים עד 0.6 ס"מ פזורות 2 BIRADS- ממצא שפיר בית שחי תקין שד ימין- ציסטות- שעה 9 הודגמה ציסטה בודדת בקוטר 0.4 ס"מ 2 BIRADS ממצא שפיר בית שחי תקין מכיון שרק בשבוע הבא אוכל להגיע לרופא אודה לך אם תוכל להסביר את את הממצאים ומה עושים בעקבותיהם. תודה

רינת שלום אם את בגיל הפוריות נראה שהבדיקה תקינה. אני ממליצה לך לדפדף בתשובות קודמות לשאלות מאד דומות לילה טוב ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד