שינוי צבע השד בהנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/03/2016 | 20:44 | מאת: גילי

שלום אני מניקה תינוק בן חודשיים(ילד שלישי והתופעה לא קרתה כשהנקתי את אחיו הגדולים). הפטמות תמיד גדלו בהנקה והעטרה כמו גלשה למסביב לשטח הרגיל שלה,אבל היום שמתי לב שבשד ימין מתחת לפטמה, בהמשך לעטרה, יש פתאום כמו המשך נוסף של העטרה שנעשה כהה יותר. מה דעתך? האם זו תופעה מוכרת? האם ניתן חבצע בדיקת שד בהנקה? תודה!!

15/03/2016 | 20:46 | מאת: גילי

אני מוסיםה עוד משהו - כבר מזמן הסתדר לי הגודש בהנקה, ובכל זאת יש לי מפעם לפעם דקירות בשדיים-תקין? תודה גילי

גילי שלום הן השינוי בצבע הפטמה והן הדקירות מדי פעם הינן תופעות טבעיות אשר אינן מדאיגות ואינן דורשות כל טיפול בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד