גרוד נוראי בנקודה אחת בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/02/2016 | 11:51 | מאת: הילה

שלום שמי הילה אני בת 37.. עברתי בעבר הסרה של פיברואדנומה גדולה שגדלה... מלבד זה בריאה בד"כ.. כרגע נמצאת בשבוע 19 בהריון רביעי.. כבר כחודשיים מגרד לי איזור אחד מאוד ספציפי בשד.. גירוד רציני שרק כשאני מגרדת כמעט בצורה אגרסיבית זה נרגע... אין שום סימנים חיצוניים אבל זה אותו איזור קטן ובלי הפסקה... האם יכול להצביע על איזו שהיא בעיה? אני מניחב שהשדיים גדלים בהריון... אבל למה מגרד אך ורק בנקודה הזאת וכבר כחודשיים שלושה? תודה רבה

שלום קרוב לודאי שאין כאן בעיה, אלא שינוי פיברוציסטי בלבד ממליץ לבצע אולטרסאונד שדיים, אם תקין - מעקב בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד