גוש בפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/12/2015 | 21:34 | מאת: אנונימי

אני גבר בן 18 ויש לי גושים בפטמות, לפי מיטב ידיעתי זה קשור להורמונים וזה צפוי להיעלם. לכל חבריי היו גושים בפטמות אך זה חלף להם בגיל 16 ו 17. ולי זה עדיין קיים. אני גבר שמתאמן בגובה 1.79, משקל 70, ויחסית חטוב, וזה אכן גורם לי לדאגות כי הפטמות בולטות וזה ממש לא נראה אסטטי אשמח לתשובה מהירה וכנה. תודה רבה!!!!

שלום אין כאן כל בעיה רפואית, מדובר כנראה בבעיה קוסמטית אם זה מפריע ממליץ להתייעץ עם כירורג פלסטי פפו

מנהלי פורום בריאות השד