סרטן שד חוזר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/06/2009 | 15:29 | מאת: ים

שלום אמא שלי בת 62 עברה כבר 3 ניתוחים להסרת גידול בשד בפעם הראשונה טופלה בכימי לפני כ7 שנים,כעת השד שעברה בו ניתוחים נהיה אדום וקשה עשתה ביופסי ונאמר כי זה חזר-הרופא אמר כי הוא מעודד מאחר ומדובר בסוג שמגיב טוב לטיפולים הורמונליים,היא צריכה לעבור בדיקת CTPET אנחנו מאוד מודאגים מאחר ןקראנו שכאשר השד אדום ודלקתי ההתפשטות היא מהירה יותר,האם זה חייב שזה כך? תודה

שלום ים לאחרונה התפרסמו מספר כתבות עממיות בענין סרטן שד "דלקתי" עם הרבה הגזמות וחוסר דיוק. כנראה אין קשר בין מצבה של אמא שלך לסיפור הזה. אכן מטפל בכם כנראה רופא הידע מה צריך לעשות, כי קודם כל צריך לבדוק שאין גרורות במקומות אחרים בגוף וזה ע"י CT ומיפוי עצמות או PET CT לאחר שזה יתברר צריך יהיה להמשיך בטיפול. בברכת בריאות שלמה ד"ר תמי קרני

09/06/2009 | 19:24 | מאת: ים

תודה רבה,באמת הלחץ נבע מכתבות שקראתי. היום אמא עברה CTPET נקווה לטוב, תודה על עבודת קודש ויום טוב,ימית

מנהלי פורום בריאות השד