גרד בפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/11/2015 | 10:41 | מאת: רוני

שלום, אני בת 40 אמא ל-3 ילדים,לא לוקחת גלולות ולא התקן,שום דבר הורמנלי מלבד אסטו 10 לטיפול בחרדות. החודש פתאום הפטמה בשד שמאל התחילה לגרד לי מתחת לפטמה לכיון העור של השד,שמתי לב שזה היה בזמן הביוץ,יש לי מן יובש בשד אבל גם כל הגוף שלי יבש אני כל הזמן צריכה לשים קרם גוף בעור ובשפתיים כי מרגישה יובש(תקופת מעבר).בשד ימין גם רואה קצת יובש אבל לא מגרד לי בכלל,אחכ היתה לי הפסקה ולא גירד ועכשיו שוב מגרד לי,אין לי פריחה או אדמומיות או פצעים,הפטמה נראית אותה הדבר לא השתנתה רק רגישה מן דיגדוד וגירוד. אני דיי חרדה? יש לציין שאני כל חצי שנה נבדקת לבדיקת שד וגם בודקת את עצמי ובדקתי ולא מרגישה גוש.לפני חודשיים הייתי בבדיקה אחרונה.

רוני שלום גרד בא והולך בפטמה אינו מהווה בעיה בשד כנראה קשור ליובש בעור מומלץ להתיעץ עם רופא עור בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד