פטמות כואבות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/10/2015 | 09:42 | מאת: אנונימית

מזה מספר ימים הפטמות שלי כואבות כאשר נוגעים בהן, ונראות גדולות ונפוחות מהרגיל והופיע בהן סדק גדול באמצע. יצוין כי במחשבה ראשונה חששתי שאולי אלה תסמינים של הריון (למרות שנראה לי כתרחיש לא סביר מאחר שנוטלת גלולות) אולם ליתר ביטחון עשיתי בדיקה ואכן התשובה היתה שלילית. מה עוד זה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה? לאיזה סוג רופא אמורים לפנות לצורך בדיקה (עור? נשים? אינני יודעת מאחר שפעם ראשונה אני נתקלת בתופעה) תודה רבה לעונים!

אנונימית בוקר אור אם התופעה לא תחלוף לאחר הדמם הוסתי הקרוב אנא פני לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני כירורגית

מנהלי פורום בריאות השד