מירוץ עמותת ברכה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/10/2015 | 10:13 | מאת: נילי

בואו לרוץ למען מטרה חשובה-מרוץ עמותת ברכה עמותת ברכה – מספקת את הידע העדכני ביותר ותמיכה למשפחות בסיכון גבוה לחלות בסרטן שד, שחלות, לבלב ועוד... ידע שיכול להפחית את הסיכון לחלות בסרטן ואף להציל חיים! עמותת ברכה תקיים אירוע הפנינג להגדלת המודעות לסרטן שד ושחלות תורשתי ביום שישי- 6/11/2015 החל מהשעה 8 בבוקר, בפארק כפר-סבא אירוע בעל אווירה ספורטיבית ומעצימה! המירוץ\הליכה יכול להתאים למתאמנים מיומנים וגם למתאמנים בתחילת דרכם שרוצים לחוות אוירה של מירוץ, ללא תחושה של לחץ או תחרותיות. אירוע ספורט במובן הפשוט והנקי. כל ההכנסות מיועדות למען מטרה חשובה: הגדלת המודעות להתמודדות ולמניעת סרטן שחלות ושד תורשתי. עלות ההרשמה הינה 50 ¤ שעוברים במלואם כתרומה לפעילות עמותת ברכה.ההרשמה למרוץ באתר: http://www.realtiming.co.il/site/587 ניתן לקבל מידע נוסף על עמותת ברכה : [email protected] www.bracha.org.il

נילי שלום חשוב מאד להגדיל את המודעות בתחומים שארגון ברכה עושה שיהיה בהצלחה דר פפו

18/10/2015 | 08:46 | מאת: נילי

אני מלאת תודה והערכה אליכם הרופאים.אני אישית גילתי על הנשאות (brca)בבדיקה גנטית שעשיתי בבי"ח חולים "אסף הרופא". החוויה לשמוע שהנני נשאית והבנת הסיכון בו אני נמצאת,היכתה בי כרעם ביום בהיר. מאותו רגע התחלתי מעקב במרכז לבריאות השד אצל דר קרני הניפלאה שהיתה עבורי כתובת מיקצועית,אנושית ותומכת. זאת הזדמנות להודות לכם הרופאים על המיקצועיות שלכם, האנושיות,התמיכה והרגישות. בגיל 39 עברתי כריתת שחלות מפחיתת סיכון,בביח' אסף הרופא. לאחר מס שנים עברתי כריתת שדים ושחזור מפחית סיכון. אני מרגישה ניצחון!כח עוצמה. נתתם לי ידע וכח לבחור מה נכון עבורי. אני בחרתי להיות פרואקטיבית ולפעול למען בריאותי. תודה מעומק הלב :)

מנהלי פורום בריאות השד