שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/10/2015 | 09:08 | מאת: ר

שלום דר, ךפני כשנה וחצי לאחר בדיקת אולטרסאונד נמצא גוש קטן שנבדק בביופסיה- התשובה הייתה פיברוזיס. היום עשיתי שוב אולטרסאונד ואותו גוש נמצא באותו גודל אך הרופא אומר ששינה מעט את צורתו. זה קורה ? האם זה מסוכן? תודה רבה

13/10/2015 | 14:47 | מאת: ר

שלום דר יש לי שאלה נוספת האם פיברוזיס שנמצא בביופסיה קודמת יכול לגדול או להשתנות מעט בעקבות שינויים הורמונליים אני בת 50. מחזור ארון היה לי לפני שלושה חודשים. הרופא אומר שזה לא גדל 12 מ"מ אבל השתנה מעט זה מראה על גידול?

מנהלי פורום בריאות השד