כאבים בגיל 15

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/07/2015 | 01:09 | מאת: הודיה

היי, אני בת חמש עשרה ובחזה יש לי נקודת חלב. בזמן האחרון התחיל להיות לי גוש בתוך החזה בדיוק איפה שנקודת החלב. התחלתי ללחוץ עליה והתחיל לצאת מין הפרשה ירוקה. לאחר כמה זמן ההפרשה הירוקה התחלפה לדם. מה לעשות? ללכת לבדיקה אצל רופא או לחכות שזה יעבור? עכשיו האזור כואב. תודה לעונה.

הודייה שלום לפי התאור, מדובר קרוב לודאי בנגע תת עורי שלא קשור לשד או בציסטה של השד שהתנקזה לצינורות השד ולכןהפרשה. לא נראה כי יש מקום לדאגה ממליץ בכל זאת להתיעץ עם כירורג שד שיבדוק אותך בהקדם בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד