שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

17/07/2015 | 00:43 | מאת: דנה

שלום דר' נכבד, אחרי כאבים בשד ומתחת לבית השחי נגשתי לכירורג ששלח אותי לממוגרפיה ואולטרסאונד. בבדיקה אמר לי שזה לא סרטן אלא ציסטה וגם הסביר. הממוגרפיה יצאה תקינה, אבל באולטראסאונד היה כתוב: 2 : BIRADS - ממצא שפיר. נגשתי לרופא שאמר לי שיש 1, 2, 3, ו-4. מס. 2 זה עדיין בסדר אבל יכול להתפתח לסרטן ואם זה יגדל שאבוא אליו ולעשות אולטראסאונד עוד חצי שנה. הוא הפחיד אותי מוות למרות שבפעם שעברה אמר משהו אחר שזה לא סרטן.מה לדעתך אני אמורה לעשות? בבקשה תשובה. תודה רבה רבה,,,,

דנה שלום 2 : BIRADS - ממצא שפיר. אומר כי הרופא המומחה בקריאת הUS חושב כי אין בשד שום דבר החשוד להיות סרטן או בסיכון ל"הפוך" לסרטן. אם היה חושב כי זה עשוי להיות בעייתי היה כותב מספר גבוה מ3 וגם עושה ביופסיה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד