גוש נמוש צד שמאל עם כאבים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

10/07/2015 | 21:23 | מאת: דנה

דר שלום רב ותודה מראש, אחרי שבועיים של כאבים בשד עם דקירות מדי פעם, בשישי שעבר גיליתי גוש בשד שמאל. הלכתי בראשון לכירורג שאמר שלדעתי זה ציסטה גוש נמוש והסביר גם למה. שאלתי בטוח אמר אין בטוח. עשיתי ביום חמישי זה ממוגרפיה ואולטרה סאונד ועדיין אינני רואה תשובה בסיסמה שנתנו לי. כנראה התשובה תהיה בראשון או שני או שלישי. אם חלילה וחס היו רואים משהו בממוגרפיה אז אומרים מיד על המקום או שאין קשר. אני בפאניקה נוראית ומחכה לתשובה בתקווה שזה באמת ציסטה. לא חלמתי שיקרה לי דבר כזה. פחד אלוהים. תודה רבה על תשובתך. דנה

דנה שלום סביר להניח כי מדובר בציסטה אין ברירה אלא להמתין לתשובה בדכ גוש כואב שמופיע פתאום הינו ציסטה בברכה דר פפו

01/10/2015 | 09:28 | מאת: מיטל

קוראת ומזדהה כאב לימהשד השמאלי מספר ימים רופאהכירוג לא הרגיש/כלום אבל בגלל הגיל שלח אותי לממוגרפיה ו us עשיתי לפני 3 ימים ממוגרפיה עדין ממתינה לתשובה לבנתים פתאום ירגישה גוש שלא היה לפני הרופאה ולפני הממוגרפיה אני מפחדת מאודדדד

מנהלי פורום בריאות השד