שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/07/2015 | 18:49 | מאת: לאה

עברתי כריתת שד שמאל בשנת 2000. כיום בת 66. בבדיקת אולטראסאונד שדב סיכום כתוב:בזנב השד הודגמה בלוטת לימפה אינטרממרית בשד ימין, 2 . Birads שאלתי: האם עלי לדאוג. יש לי תור לכירורג שד בעוד חודש וחצי לבקורת. האם לפנות בינתים לאונקולוג. מה הסיכום הזה אומר.

לאה בוקר טוב משמעות התשובה היא שיש בלוטת לימפה בתוך רקמת השד. דבר זה אינו מורה על בעיה רפואית ביקרת אצל הכירורג צריכה להספיק אולי למען השקט הנפשי שלך נסי להקדים הביקורת בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד