שטף דם קטן על העטרה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

13/06/2015 | 10:31 | מאת: ענבל

שלום, אני בהריון בשבוע ה-12 אתמול לאחר מקלחת הבחנתי פתאום בשטף דם קטן, מוקף מעין קו תוחם בהיר יותר בצורת שעועית. גודל בערך 7x12 ממ. לאחר כמה דקות נעלם הקו התוחם ונשאר רק הכתם ופתאום הופיעו שני כתמים נוספים על אותה פטמה גם הם מוקפים בקו תוחם בהיר ושניהם בצבעים בהירים יותר מהכתם הראשון . ושוב לאחר כמה זמן נעלם הקו התוחם מהשניים הנוספים . כרגע מופיעים 3 כתמים בשלושה גוונים שונים. מה זה יכול להיות? לאיזה רופא לפנות?

ענבל שלום מדובר קרוב לודאי על דימום תת עורי מקרי ייתכן כי כתוצאה ממכה קלה אני מציע להמתיו 4-5 ימים אם זה יתמיד יש להתייעץ עם כירורג שד גם אז לא נראה כי מדובר בממצא מדאיג בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד